Neem contact op
Stel een vraag en ontvang reactie

Fuji-San-top

Contact: Ik hoop dat je geniet van mijn site met hetzelfde enthousiasme als ik het voor jou heb gemaakt! Jij kunt helemaal onderaan in het invoerveld je verhaal over Tokyo delen, vraag of feedback kwijt. Natuurlijk is een eenvoudig - hallo - ook altijd welkom. 

Kon'nichiwa

Ik ben een liefhebber van Tokyo en misschien wel de meest frequente bezoeker van de stad. Intussen weet ik precies hoe het gaat en hoe je in Tokyo moet komen. En om eerlijk te zijn worden we ook best vaak opgehaald door mijn schoonouders vanaf het vliegveld in Tokyo. 

Misschien ben jij al een keer in Tokyo geweest of je wilt er naar toe. Deel met mij en de andere bezoekers jouw indruk, verhaal of foto's. Jij maakt NaarTokyo.com een beter startpunt voor Tokyo liefhebbers.

Ben je zelf een specialist over Tokyo? Heb je goede toevoegingen of misschien verbeteringen? Ik kom graag met je in contact. 

Stel je vraag of deel jouw Tokyo ervaring met dit contactformulier

Weet dat alle velden met een sterretje ingevuld moeten worden.
 

Heel veel dank voor je bericht, feedback of aanvullende informatie. Ik antwoord zo snel mogelijk terug. Ik hoop dat je vaker terugkomt op NaarTokyo.com en de updates gaat volgen. 

Ik wil dat de site een toegevoegde waarde is voor jouw reis naar Tokyo!!! Ben je blij met deze site? Vertel het dan verder via social media of lever je eigen bijdrage en ervaring hieronder.

Ik ben nog geen bedrijf. En ik heb daarom geen bedrijfsadres of een zakelijk telefoonnummer. Ik woon nog in Nederland en doe mijn websites over Tokyo puur uit hobby en interesse voor de stad. 

Activiteiten in Tokyo

Eerst even dit... De nummer 1 top attractie in Tokyo is het Nationaal Museum voor Moderne Kunst Tokyo. 

Begrijp de snelle evolutie die Japan heeft meegemaakt aan de hand van cultuur en kunststromingen. Koop Tickets voor Nationaal Museum voor Moderne Kunst Tokyo

Tokyo is een grote stad en een rondleiding is een tijdbesparende manier om de hoogtepunten te zien en om meer te weten te komen over wat je ziedt. 

Voor een beetje van alles; privé rondleiding in Tokyo verborgen juwelen en hoogtepunten een geweldige optie. Dit is een 8 uur durende tour of in te korten als je zelf wilt. Het gaat langs topattracties van de stad, waaronder Asakusa en Ueno.

VOLG OP FACEBOOK

Vertel je verhaal en stel je vraag gerust. Ik of andere bezoekers van NaarTokyo.com geven vaak een reactie binnen 3 dagen. Vaak zijn de antwoorden op de vragen makkelijk te vinden als je zoekt via het zoekvenster. 

En er zijn veel bezoekers die zich af vragen hoe ze van de luchthaven in Tokyo kunnen komen. Nou, alle routes zijn bijna hetzelfde als alle andere geschreven op mijn pagina van 'Vliegveld naar Tokyo.' 

Heb jij een goede tip of een goed verhaal over dit onderwerp?

Een ervaring van Vliegveld naar Tokyo? Deel het op deze site!

[ ? ]

Upload 1-4 Foto's of Afbeeldingen (optioneel)[ ? ]

 

Klik hier om meer afbeeldingen te uploaden (optioneel)

Auteursinformatie (optioneel)

Voer hieronder jouw gegevens in om complimenten als auteur te ontvangen.

(voornaam of volledige naam)

Stad en welk land

Dien jouw bijdrage in

  •  richtlijnen voor inzenden.


(U kunt bekijken en bewerken op de volgende pagina)


Privacy en contact

NaarTokyo.com streeft naar fatsoen, eerlijkheid en integriteit in alle activiteiten. Dit houdt ook in het beschermen van privé informatie van mijn bezoekers.

In het formulier, wordt er gevraagd om jouw naam en e-mail te registreren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, feedback of aanvullende informatie. Jouw bericht behandelen wij met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid.

Als je een persoonlijke ervaring op de site hebt achtergelaten en deze wilt bijwerken of verwijderen, maak dan gebruik van het contact-formulier. Ik zal er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat jouw verzoek wordt doorgevoerd. Lees in Privacy Beleid hoe dit verder gaat.

NaarTokyo.com behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit beleid. Het gebruik van deze site betekent acceptatie van dit privacy beleid. 

Ik vind het ook belangrijk dat je goed om gaat met mijn Copyright & Disclaimer. Dit hoort er gewoon bij, maar het is niet leuk en netjes als ik enorm werk heb verzet m.b.t. foto en tekst dat jij deze ongevraagd gebruikt. Je hebt gelezen over hoe je contact kunt opnemen. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.