Vliegtickets Tokyo - Wat je vooraf moet weten

Booking.com Search FlightsImage

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Zo, dat is klaar. Nu nog juiste vliegtickets Tokyo. Je hebt in ieder geval de stap gezet om naar Tokyo te vliegen.

Geen paniek. Het is geen hogere wiskunde. Vliegtickets naar Tokyo boek je gewoon via een vergelijkingsplatform of rechtstreeks. 

Vliegtickets Tokyo voorbereiding

Ik wil je alleen meenemen dat KLM vanuit Schiphol nog rechtstreeks vliegt naar Tokyo. En ik heb het ook eens geprobeerd via Frankfurt, maar uiteindelijk heb ik het niet gedaan, omdat Schiphol zo lekker dichtbij is.

Vroeger had je ook nog Japan Airlines die rechtsreeks vlogen naar Tokyo. Nu kun je alleen nog kiezen tussen KLM of een overstap vlucht. 

Trouwens zo'n overstap vlucht is nog helemaal niet gek op een vliegduur van ca. 11 uur. En het scheelt vaak tussen de €100 - €500 met de KLM. Mooie optie voor goedkope vliegtickets naar Tokyo. Lees in welke periode en hoe je de beste tickets naar Tokyo kunt krijgen.

Oh, met KLM kun je ook via Parijs overstappen, maar raad ik echt af. Dat is namelijk zo teleurstellend dat je eerst naar Parijs moet vliegen en vervolgens vliegen ze weer over Amsterdam richting Tokyo.

Sorry, daar kan ik niet tegen. En al helemaal de terugweg niet. Dan betaal ik liever die €150 extra om niet in Parijs over te stappen. Komt nog bij dat in de gate van Charles de Gaulle Airport echt niets te doen is. 

Die vliegtickets Tokyo wanneer kun je die het best boeken?

Goedkope Vliegtickets naar Tokyo

Je kent vast wel iemand die altijd de goedkoopste vliegtickets weten te scoren. Ik weet uit ervaring je het goedkoopst naar Tokyo kunt vliegen in de maand april. Maar is dat wel zo? Lees verder op mijn pagina alles over Vliegtickets naar Tokyo Japan

De goedkoopste dagen in de week om te vertrekken naar Tokyo zijn de woensdag, donderdag en de zondag. Let wel op dat je ruim 90 dagen voordat je vliegt de tickets hebt gekocht. Soms heb je ook goedkope vliegtickets als je ze koopt in de periode 30 tot 50 dagen voor vertrek. Een soort prijsdip.

Je hebt ook de keus om dichterbij Tokyo te landen

Veel mensen weten dit niet, maar Tokyo gebruikt twee verschillende vliegvelden bij de stad. KLM vliegt met haar rechtstreekse vlucht vanuit Schiphol naar Narita (NRT). Dit is zo'n 1,5 uur rijden naar Tokyo. Lees mijn pagina met 7 tips om de goedkoopste vliegtickets naar Tokyo te boeken

Andere vliegmaatschappijen vliegen meestal naar Haneda Airport (HND), maar dan moet je vanaf Schiphol wel een overstap vlucht kiezen. Dit vliegveld ligt in de baai van Tokyo en je bent feitelijk al in het centrum van Tokyo. Met Finnair - die ik zeker aanraad - doe je een overstap in Helsinki en land je op hnd tokyo.

Gelukkig zijn er volop gemakkelijke transfers van het vliegveld naar Tokyo, zowel per taxi, trein, bus of shuttle. 

AUTOVERHUUR IN TOKYO: Ondanks de uitmuntende kwaliteit van het openbaar vervoer, kan het kiezen voor een autohuur in Tokyo een slimme keuze zijn. De Pluspunten en het Gemak van Autohuur in Tokyo: Ontdekkingskansen en Verschillende Betaalopties. Het bezit van een huurauto als bezoeker stelt je in staat om de verborgen parels buiten de stedelijke gebieden te ontdekken. Ontdek meer in mijn artikel over Autoverhuur in Tokyo >


Je hebt gelezen over vliegtickets Tokyo. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


Deze pagina's zijn ook interessant


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >