Informatie Naar Tokyo Online Adverteren
Ontvang direct Resultaat

Naar Tokyo Online AdverterenHallo, bedankt voor je interesse. Geen lukrake advertentie, maar gericht met kwalitatieve content en links. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben.

Adverteer op NaarTokyo.com - Ontdek de Kracht van Gerichte Reclame met reizen naar Tokyo en Japan!

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Waarom Adverteren op NaarTokyo.com?

 • Doelgericht Publiek: Bereik een toegewijd en geïnteresseerd publiek dat specifiek op zoek is naar informatie, producten en diensten gerelateerd aan Tokyo.
 • Flexibele Advertentieopties: Kies uit verschillende advertentieformaten en- locaties die het beste passen bij jouw merk en budget.
 • Verhoogde Zichtbaarheid: Profiteer van onze SEO-geoptimaliseerde website om jouw zichtbaarheid op zoekmachines te vergroten.
 • Directe Connectie: Verbind rechtstreeks met klanten die plannen maken voor hun reis of geïnteresseerd zijn in Tokyo

Onze Bezoekers, Jouw Potentiële Klanten

Gebruikersloyaliteit-2024

NaarTokyo.com is een vooraanstaande online bestemming voor alles wat met Tokyo te maken heeft. Onze website trekt maandelijks duizenden bezoekers die gefascineerd zijn door Tokyo en op vakantie gaan. Maar ook voor business trips en algemene informatie over Tokyo.

Onze bezoekers zijn reisliefhebbers, cultuursnuivers, en iedereen daartussenin. Maar ook informatief over hoeveel inwoners heeft de stad en hoe zit het met aardbevingen.

Men is op zoek naar authentieke ervaringen die hun verblijf in Tokyo onvergetelijk maken. Of het nu gaat om luxe accommodaties, rondleidingen, of culinaire hoogstandjes, onze bezoekers zijn jouw potentiële klanten.

Maatwerk en Ondersteuning

Bij NaarTokyo.com begrijpen we dat elke adverteerder uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw advertentiecampagne effectief en succesvol is.

Klaar om bezoekers te trekken voor jouw dienst of product?

Tokyo-Gebruikers

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier en ontdek hoe NaarTokyo.com jouw merk kan helpen groeien. Jouw reis naar succes begint hier!

Al mijn bezoekers brengen gemiddeld meer dan 2,50 minuten door op een pagina’s van www.naartokyo.com. Gemiddeld leest elke bezoeker 3 pagina's per sessie. Mijn sites hebben een paginaweergave van meer dan een 30.000 per maand. Januari, Februari, Maart, April, Mei en Juli zijn de topmaanden met meer bezoekers.

Wil je adverteren? Online bezoekers die op zoek zijn naar:

 • Reizen naar Tokyo
 • Hotels & Accommodatie
 • Activiteiten in Tokyo
 • Transfers vanaf het vliegveld
 • Rondleidingen en Vakanties in Japan

Onderstaande advertentie-oplossingen heb ik klaar staan. Maar ik ga graag met je in gesprek. Het gaat dan om Naar Tokyo Online Adverteren op NaarTokyo.com.

Pakket: Combinatie van de Onderstaande Advertentie Oplossingen

Maandelijkse kosten: €199,-, aanmelden voor een jaar en optie om maandelijks te betalen. 

Houd er rekening mee dat:

 • Ik het recht heb elk reclameverzoek te weigeren, als het niet op mijn site zou passen.
 • Prijzen zijn onderhevig aan verandering bij verlenging.
 • Ik verwacht de betaling binnen twee weken na het sturen van mijn factuur.

Adverteren via Tekst Links

Gemiddeld hanteer ik per klik op een tekstlink €0,95. Afhankelijk van het zoekwoord of de adverteerder kan ik veel klikken per maand garanderen.

Met NaarTokyo.com, heb ik een bereik van minimaal 30.000 pageviews per maand en minimaal 10.000 unieke bezoekers. Als het meer geschikt is om een ​​vaste vergoeding per maand af te spreken, ga ik een offerte voor je maken op basis van de voorkeuren. Ik deel maandelijks Analytics rapporten. 

Tekstlinks kan ik integreren in mijn content tekst of deze in de rechterkolom plaatsen. Een adverteerder die een hogere vaste prijs biedt of betaalt, staat natuurlijk bovenaan of heeft de beste plaats. 

Je kunt de Pay-Per-Click variant kiezen. Laat me dan weten met welk zoekwoord je wilt adverteren en op welke pagina. Ik zal de juiste prijs maken en ik zal spoedig contact met je opnemen.

Naar Tokyo Online Adverteren en Liever een vast bedrag? We kunnen een maandelijkse vergoeding afspreken. Het is een uitstekende manier van samenwerken, omdat de administratiekosten en tijdsbestedingen laag zijn. Ik zal de juiste prijs maken na ontvangst van het zoekwoord. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en verkoop meer!

Een andere vorm is...

...Banners & Displays van verschillende formaten

De meest voorkomende maten zijn ...

 • Volledige banner 468x60
 • Skyscraper Banner 120x600 of 160x600 (alleen mogelijk in de linkerkolom onder mijn menu)
 • Display 120x120 of 225x150

De advertentieprijzen voor banners en knoppen zijn dezelfde als voor de Tekst links met een toename van 15%. Deze toename is, omdat ik niet van banners op mijn site houd. En ik weet zeker dat mijn bezoekers hiermee instemmen.

Een Eigen Geoptimaliseerde pagina met Naar Tokyo Online Adverteren

Eén pagina speciaal voor jouw product of services die we samen voorzien van Tekst Links die zijn geïntegreerd in de content tekst. Veel interne pagina's van NaarTokyo.com hebben inkomende links naar de pagina. 

Maandelijkse kosten: €99,-, aanmelden voor een jaar. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien.

Naar Tokyo Online Adverteren? Neem contact op d.m.v. onderstaand formulier.

Stel je vraag of deel jouw Tokyo ervaring met dit contactformulier

Weet dat alle velden met een sterretje ingevuld moeten worden.
 

Je hebt gelezen over Naar Tokyo Online Adverteren. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >