VOLG OP FACEBOOK

Over Rudmer: makkelijker naar Tokyo gaan vanaf het vliegveld en wat te doen in Tokyo

Ik - Rudmer - en naar Tokyo gaan. Ja, ik ben er vaak geweest. De eerste keer al in 2001. En weet je; ik ga er nog steeds naar toe.

Mijn vrouw is geboren in Tokyo en met mijn twee dochters bezoeken we de stad soms wel 2x per jaar. Daarom kun je onze eigen ervaringen en unieke tips best vertrouwen ;). 

Rudmer NaarTokyo.com

Mijn naam is Rudmer en ik ben gewoon 100% Nederlands. Ik had nooit gedacht dat deze informatieve website er ooit zou komen. Maar 2020 heeft daar verandering in gebracht toen we met z'n allen wat meer vrije tijd hadden. 

Ik woon met mijn gezin in Bussum. En websites maken is één van mijn hobby's. Zo heb ook websites over Venetië - puur vanwege enthousiasme over de stad en ik bezoekers graag wil helpen. 

En ja ik houd ook van Japans eten, Tokyo bezoeken en familietijd bij mijn schoonouders in Tokyo. Mijn vrouw is opgegroeid in de wijk Itabashi. De dichtstbijzijnde downtown is Ikebukuro.

Mijn dochters zijn tweetalig opgevoed, zowel Japans als Nederlands. 

Toen ik de eerste keer naar Tokyo ging vloog ik vanuit Los Angeles. Wat..? Ja, lang verhaal, maar tijdelijk heb ik hier gestudeerd en heb ik Miyuki (mijn Japanse vrouw) ontmoet. 

Ik was 19 jaar oud en moest dus alleen van het vliegveld naar Tokyo gaan. We hadden afgesproken in het Metropolitan Hotel in Tokyo, Ikebukuro. 

Intussen weet ik precies hoe het gaat hoe je in Tokyo moet komen. En om eerlijk te zijn worden we ook best vaak opgehaald door mijn schoonouders vanaf het vliegveld in Tokyo. 

Activiteiten in Tokyo

Eerst even dit... De nummer 1 top attractie in Tokyo is het Nationaal Museum voor Moderne Kunst Tokyo. 

Begrijp de snelle evolutie die Japan heeft meegemaakt aan de hand van cultuur en kunststromingen. Koop Tickets voor Nationaal Museum voor Moderne Kunst Tokyo

Tokyo is een grote stad en een rondleiding is een tijdbesparende manier om de hoogtepunten te zien en om meer te weten te komen over wat je ziedt. 

Voor een beetje van alles; privé rondleiding in Tokyo verborgen juwelen en hoogtepunten een geweldige optie. Dit is een 8 uur durende tour of in te korten als je zelf wilt. Het gaat langs topattracties van de stad, waaronder Asakusa en Ueno.

Maar wat heeft over Rudmer en NaarTokyo.com met jou te maken?

Ik wil mijn kennis om naar Tokyo te gaan met jou delen - om je uit te nodigen in mijn wereld, want het is een pracht stad, een jungle, een totaal andere cultuur, modern en traditioneel door elkaar.

Een wereld die jij ook kunt begrijpen. 

Maar goed je moet eerst maar eens in de grote stad Tokyo komen. En daar wil ik je bij helpen. 

Misschien weet je niet hoe je vanaf het vliegveld in Tokyo komt. Je kan ook zenuwachtig worden als je straks een metrokaart hebt, maar je hebt geen idee of dit wel goed komt. Het kan je allemaal duizelen. 

Things to do in Tokyo

Misschien ben je, net als ik, altijd op zoek om naar de mooiste en bijzonderste bezienswaardigheden te gaan, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen. Vervelen doe je in ieder geval niet.

Food in Tokyo

Misschien wil je nu wel eens ‘echt’ Japans eten. Ben je op zoek naar de beste sushi of een ramen restaurant. Tokyo heeft veel goede en gezonde voeding. En het hoeft echt niet duur te zijn. 

Sleep in Tokyo

Een goed verblijfplaats om te slapen, traditioneel of een heel klein kamertje? Of toch dichterbij het vliegveld? Want het vliegveld Narita is niet dichtbij. Tokyo is zo immens groot. Een goede slaapplek zou heerlijk zijn.  

Of misschien staat Tokyo gewoon op je wensenlijst en droom je er ooit van om deze geweldige stad eens te bezoeken. Dat is een goede droom om te hebben.

Als een van bovenstaande dingen een belletje bij je doet rinkelen, ben je op de juiste plek.

Veel plezier!Je hebt gelezen over Rudmer. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.

Home > Over Rudmer