Gratis Nieuwsbrief NaarTokyo Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Plus mijn gratis te downloaden rapport: 5 beste Tips in Tokyo waar iedereen dol op is.

Ik hoor je: "Welke tips in Tokyo in hemelsnaam ga je mij vertellen?!"

Het is gewoon lastig als je de eerste keer in Tokyo bent om je weg te vinden. Hoe alles werkt en wat de lokale gebruiken zijn. De cultuur is totaal anders dan thuis.

In mijn nieuwsbrief neem ik je mee in alles wat met Tokyo te maken heeft. Dat mijn e-mails ook leuk zijn na je vakantie in Tokyo en blij bent dat je er weer één hebt ontvangen.

Van deskundige tips om de beste activiteiten te doen of in restaurants te eten tot updates over artikelen op mijn website.

Blijf op de hoogte over...

* Tokyo Tips die gewone Toeristen niet doen

* Het echte Tokyo. Dus niet zo excentriek zoals veel reisprogramma’s laten zien.

* De weg wilt weten vanaf het vliegveld naar Tokyo

* De beste Bezienswaardigheden

* Welke goede restaurants en hotels ik aanbeveel!

Als je van plan bent om naar Tokyo te gaan of als je gepassioneerd bent over de stad, mis dan niet de kans om op de hoogte te blijven. Hierdoor mis je geen enkel artikel op mijn site. 

Als je al een keer in Tokyo bent geweest – of als je van plan bent naar Tokyo te gaan – en je informatie en tips wilt ontvangen, mis dan niet de kans om op de hoogte te blijven en voor te bereiden met mijn gratis nieuwsbrief.

Je bent in goed gezelschap, met meer dan honderden gelijkgestemde vrienden in mijn NaarTokyo.com community!

Tips-Icon

Word nu lid van mijn NaarTokyo.com community en download na inschrijving het gratis rapport.

Gratis rapport: 5 beste Tips in Tokyo waar iedereen dol op is. Leer hoe je van vliegveld naar Tokyo kunt gaan, het vervoer in Tokyo, etiquette en regels. Wat is de beste periode om de stad te bezoeken? Lees over de feiten en weet dat lekker eten in Tokyo niet duur hoeft te zijn!

Als het jouw droom is of dat het op jouw bucketlist staat om naar Tokyo te gaan – zorg er dan voor dat een goede voorbereiding doet. Maar laat je ook verwonderen. Geniet en gebruik mijn 5 tips waar iedereen dol op is. Dit rapport is gratis voor jou.

Daarin ontdek je...

  • Tips over vervoer in Tokyo in een wereldberoemd transportsysteem.
  • Wat doe je als de grond trilt, draaierig wordt en lantaarnpalen zwiepen.
  • Tokyo Tips Etiquette en regels.
  • Wat is de beste periode om Tokyo te bezoeken?
  • Feiten over Tokyo en de inwoners van de stad.

Hoe zal mijn gratis nieuwsbrief jouw reis naar Tokyo helpen?

Zoals met alle informatie die ik deel, bevat het goed onderzochte informatie: bewezen feiten van hoge kwaliteit en mijn eigen ervaring, niet zomaar willekeurige informatie van iemands blog.

Je kunt er dus absoluut zeker van zijn dat het opvolgen van mijn advies alleen maar een gunstig effect zal hebben op jouw reis naar Tokyo en ook voor de rest van de reisgenoten.

Voorproefje van mijn Nieuwsbrief

Icon-things-to-do

Tokyo is een bruisende stad vol met fascinerende attracties en activiteiten. Hier zijn vijf van de beste tips voor wat te doen in Tokyo:

  1. Bezoek de Tsukiji-vismarkt: Deze beroemde vismarkt biedt een fascinerend kijkje in de Japanse visindustrie en is een must-see voor liefhebbers van sushi en zeevruchten. Hier kun je 's ochtends vroeg de veiling bijwonen en de verse vis en andere zeevruchten proeven bij een van de vele restaurants in de omgeving.
  2. Ontdek de wijken Shibuya en Harajuku: Shibuya is bekend om zijn drukke kruispunt en trendy winkels, terwijl Harajuku een populaire bestemming is voor mode en straatstijl. Hier kun je winkelen, streetfood proeven en de lokale cultuur ervaren.
  3. Bezoek het Meiji-heiligdom: Dit heiligdom is gewijd aan keizer Meiji en biedt een prachtig voorbeeld van de traditionele Japanse architectuur. Het is ook een geweldige plek om te genieten van de rust en stilte van de natuur in het midden van de drukke stad.
  4. Geniet van het nachtleven in Shinjuku: Deze wijk is het centrum van het nachtleven in Tokyo, met talloze bars, restaurants en clubs. Hier kun je genieten van een breed scala aan entertainment, van karaoke en live muziek tot cabaret en robotshows.
  5. Ontspan in een onsen: Onsen zijn natuurlijke warmwaterbronnen die populair zijn in Japan. Tokyo heeft verschillende onsen waar je kunt ontspannen en genieten van het rustige, warme water. Een van de beste opties is Odaiba Oedo Onsen Monogatari, dat een traditionele sfeer biedt met verschillende baden en sauna's.

Hopelijk helpen deze tips je om het meeste uit je reis naar Tokyo te halen en de stad te ontdekken op een unieke manier.

Naast mijn gratis rapport krijg je...

Mijn e-mails een aantal keer per jaar nadat je je hebt aangemeld. Ik ga je helpen de weg te vinden in de massa informatie op mijn website.

Veel informatie over en recensies van nieuwe NaarTokyo.com artikelen en diensten.

Belangrijk up-to-date nieuws om volledig op de hoogte te blijven van de beste tips over Tokyo.

En ook andere gratis informatie en downloads die nergens anders beschikbaar zijn.

Respect voor jouw gegevens.

Ik vraag alleen de gegevens die ik nodig heb om je mijn nieuwsbrieven te kunnen sturen: je voornaam en e-mailadres. Jouw informatie gaat naar het bedrijf dat e-mails voor mij verstuurt, maar niet verder. Het wordt beschermd door de Europese algemene gegevensbeschermingswet.

Je kunt jouw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen als je dat wilt. In elke nieuwsbrief staat een link waarop je kunt klikken om volledig afgemeld te worden.

Het spreekt voor zich dat ik jouw gegevens nooit, nooit aan iemand anders zal geven of verkopen.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort via mijn Nieuwsbrief te ontmoeten!

Groet Rudmer


Je hebt gelezen over mijn Gratis Nieuwsbrief. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >