Booking.com Search FlightsImage

Hoe boek je Goedkope vliegtickets naar Tokyo?

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Je kent ze wel. Die verhalen op verjaardagen of van je collega’s dat ze iedere keer de goedkope vliegtickets naar Tokyo weten te vinden.

Wil je weten hoe jij dit kunt doen?

Op deze pagina lees je alles over goedkope tickets naar Tokyo.

En ook mijn persoonlijke 7 tips die ik gebruik om de vliegtickets te boeken.Welke maand is het goedkoopst om naar Japan te vliegen?

Vanuit Nederland is dit de maand april. Tokyo ziet namelijk een toename van bezoekers tijdens de zomermaanden. Het minst populaire seizoen om te bezoeken is de winter van half januari tot begin maart. Hoewel het koud is, is het weer meestal zonnig en droog. Maar april is echt zo’n tussenmaand en ideaal om goedkope vliegtickets naar Tokyo te boeken. 

Maximale Besparingen, Minimale Inspanning: Door je vliegtickets naar Tokyo via een vergelijkingsplatform te boeken, krijg je toegang tot exclusieve deals die niet direct bij luchtvaartmaatschappijen beschikbaar zijn. Combineer dit met een hotel en huurauto of shuttletransfer voor extra kortingen, waardoor je reisbudget verder reikt zonder dat je hoeft te zoeken op meerdere websites.

Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Tokyo?

Er zijn 62 luchtvaartmaatschappijen die Tokyo verbinden met 122 luchthavens wereldwijd. En daar zitten vast goedkope vliegtickets naar Tokyo tussen.

Vluchten van Amsterdam naar Tokyo. Zoek, vergelijk en boek vluchten naar Tokyo op Booking.com.

7 Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Tokyo

De goedkoopste retourprijs voor een vliegticket naar Tokyo vanuit Amsterdam die ik ooit heb geboekt is €599,-. Deze prijs zie je tegenwoordig niet meer. Ticketprijzen naar Tokyo beginnen vanaf €800,-.

Houd er rekening mee dat het kiezen van een non-stop vlucht soms duurder kan zijn, maar tegelijk tijd bespaart. Ik had bijvoorbeeld een hekel aan Air France. Eerst via Schiphol naar Parijs en later vlieg je weer over Nederland om naar Tokyo te vliegen. Tijdens de terugweg is dit helemaal irritant en oncomfortabel.

KLM is de enige in Nederland die rechtstreeks vliegt naar Tokyo. Ze landen op Narita Airport. Daarnaast heb je 13 luchtvaartmaatschappijen vanuit Schiphol met 1 tussenstop:

Lufthansa, All Nippon Airways, Japan Airlines, Air France, British Airways, Gulf Air, Emirates, Finnair, Qatar Airways, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines en United.

Hieronder mijn tip om goedkope vliegtickets naar Tokyo te boeken:

Goedkope Vliegtickets naar Tokyo
  • Tip 1: Laat het niet liggen tot het laatste moment om de vlucht vast te leggen.
  • Tip 2: Doe onderzoek en controleer of je Haneda Airport kunt gebruiken als er bijvoorbeeld geen rechtstreekse vlucht is naar Narita Airport. De prijzen verschillen vaak per luchthaven waar je naartoe gaat.

UITLEG: Tokyo gebruikt twee belangrijke luchthavens om naar de stad te komen: Narita International Airport (NRT) en Tokyo International Airport (HND). Narita International Airport, ook bekend als Tokyo Narita Airport, is de belangrijkste internationale luchthaven en ligt 60 kilometer ten oosten van het stadscentrum. Tokyo International Airport, beter bekend als Haneda Airport, is het belangrijkste binnenlandse knooppunt.

Vanaf Narita naar Tokyo ben je veel duurder uit dan als je op Haneda gaat landen. Houdt hier dus rekening mee, want het kan zo €50 per persoon schelen om de transfer van de luchthaven naar het hotel in Tokyo.

Narita International Airport is zeer goed verbonden met Tokyo. De Narita Express is een van de snellere vervoersopties. De Narita Express doet er ongeveer 55 minuten over om van Narita Airport naar Tokyo Station in het centrum van Tokyo te komen.

Haneda Airport ligt in het hart van het centrum van Tokyo en heeft daardoor directe toegang tot het openbaar vervoersysteem van Tokyo via de stations op Haneda Airport.

Bezoekers hebben meerdere keuzes voor het openbaar vervoer, waaronder de Tokyo Monorail en Keikyu Railways. Beide opties sluiten aan op metrolijnen en zijn goedkope en snelle vervoermiddelen.

  • Tip 3: Zorg ervoor dat je de tarieven van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijkt. Onderzoek wat vliegtickets kosten en wees klaar om de ticket te boeken zodra je een vliegticket in de aanbieding ziet. De beste deals duren niet lang.
  • Tip 4: Een leuk bekend trucje is dat je ver van tevoren de ticket boekt. Dat is goed. Maar als de vertrekdatum dichterbij komt, dan lopen de prijzen op. Echter vaak tussen de 50 – 35 dagen voor vertrek is er altijd een prijsdip. Let daar maar eens op. Dan kun je meestal de goedkoopste vliegticket boeken naar Tokyo.
  • Tip 5: Filter altijd via Booking.com in de tickets zoekmachine op flexibiliteit, aantal tussenstops, luchtvaartmaatschappij en vertrek-/aankomsttijden om de beste vlucht te vinden.
  • Tip 6: Ik raad je aan om op sommige boeking sites de kalender met 'Flexibele data' bovenaan de pagina te gebruiken. Je kunt dan de prijs van vliegtickets op de omliggende data zien. Wees dus flexibel in je dagen om te vertrekken en aan te komen.
  • Tip 7: Steeds meer airlines voeren in dat je voor de ruimbagage moet betalen. Let hier dus op om goedkope vliegtickets naar Tokyo te houden.


De Voordelen van Autohuur in Tokyo:

Zelfs met een effectief openbaar vervoersysteem, kan het huren van een auto in Tokyo een wijze beslissing zijn. Dit biedt niet alleen gemak en voordelen zoals de mogelijkheid tot het verkennen op eigen tempo en een reeks aan betaalopties, maar opent ook de deur naar verborgen schatten buiten de stedelijke gebieden. Ontdek meer in mijn overzichtsartikel over autohuur in Tokyo.Je hebt gelezen over goedkope vliegtickets naar Tokyo. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


Deze pagina's zijn ook interessant


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >