5 opties van nrt airport naar Tokyo Station

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Wil jij van NRT Airport naar Tokyo Station? Maar weet je niet wat de beste opties is?

Geen zorgen. Ik geef 5 opties om naar Tokyo te komen met de trein, bus, taxi, auto of shuttlebus. Ik zal zoveel mogelijk de actuele prijzen en routes geven, zodat je de beste opties kunt vergelijken en kiezen.

Met de Trein van NRT Airport naar Tokyo Station

Lonely Planet Tokyo City Map is uw handig formaat waarmee je gemakkelijk kunt reizen. Met afbeeldingen en informatie over de stad, transportkaarten, routesuggesties, uitgebreide straten- en locatie-index en praktische reistips. 

Met de trein van nrt airport naar Tokyo Station

Optie 1: Goed om te weten is dat de directe treinverbinding tussen Tokyo Narita Airport (NRT) en Tokyo Station vaak de makkelijkste oplossing is.

De trein van Narita Express (N’EX) vertrekt van terminal 1 en 2-3. De route duurt ongeveer 53 minuten van NRT Airport naar Tokyo Station en is de snelste optie.

Bespaar tijd met reizen tussen Narito Airport en het centrum van Tokio met dit Skyliner-treinkaartje voor een enkele reis. Stap elke 20 minuten op Keisei Skyliner en ben in slechts 36 minuten in het centrum van Tokio.

Koop je enkeltje Skyliner-treinkaartje vanaf Narita Airport >

Maar de goedkoopste manier is nog altijd...

...Met de auto vanaf het vliegveld

Optie 2: Ja, je ziet jezelf al rijden in Japan van nrt airport naar Tokyo Station. Dat ga je niet zo snel doen. Maar vrienden, familie of collega’s kunnen je oppikken. Dan is het prima en erg handig!

Het is ongeveer 46 minuten rijden. En met benzine ben je ongeveer 10 Euro kwijt. De weg van Narita Airport naar Tokyo gaat via Route 295. Je bespaart tijd door de snelweg te nemen waar je tol moet betalen. Om naar Route 295 te gaan, verlaat je de luchthaven via Gate 1.

Ontdek Tokyo op Eigen Houtje met een Huurauto: Tokyo's openbaar vervoersnetwerk mag dan wel uitstekend zijn, de keuze voor autoverhuur biedt een ander niveau van gemak en voordeel, met mogelijkheden tot ontdekking en verschillende betalingsopties. Een huurauto geeft toeristen de vrijheid om te reizen waar ze willen, inclusief de verborgen plekken buiten de stad. Voor meer details, bekijk mijn artikel over het huren van een auto in Tokyo.

mooi alternatief om van nrt airport naar Tokyo Station te geraken.

Je kunt ook de luchthaven verlaten via Gate 1 of 2 en de Shinkuko Expressway nemen via de Shinkuko Interchange. Neem vanaf de Shinkuko Expressway de Higashi-Kanto Expressway via de Narita Interchange. Op beide snelwegen wordt tol geheven.

Optie 3: Als je het kan veroorloven en niemand je oppikt... Dan heb je altijd nog de comfortabele taxi’s.

Met een hoog servicegehalte en een privé ritje ga je richting de wolkenkrabbers rondom Tokyo Station. Een mooi alternatief om van nrt airport naar Tokyo Station te geraken.

Het gaat tussen de €190 -€240 kosten voor een 45 minuten taxirit. Maar je bent wel lekker vrij en geen zorgen dat je verkeerd rijdt. En het meeste wennen is, dat de deur van taxi vanzelf open gaat.

Ook zeer goed georganiseerd op Narita Airport zijn...

...De bussen die rechtsreeks naar Tokyo Station gaan

Optie 4: Als je van nrt airport naar Tokyo Station wilt gaan met de bus dan is de Limousine Bus een comfortabele optie. Ze brengen je rechtstreeks naar Tokyo Station.

Om eerlijk te zijn, het ziet er niet echt uit als een "limousine". Het is een gewone bus met wifi en ruimte voor maximaal 2 stuks bagage (van elk 30 kg) per persoon. Het kan 60 tot 140 minuten duren om bij Tokyo Station te komen.

Limousine bus nrt naar tokyo station

Prijs? Je kunt tickets kopen op de luchthaven voor ongeveer 2.800 - 3.200 yen (€21 - €24) per persoon of 4.500 yen (€34) voor een retourticket (je moet 14 dagen na het eerste gebruik terugkomen, dus het is misschien niet geschikt voor alle reizigers).

Online of aan het loket kopen? Het hangt ervan af. De bus route van nrt airport naar Tokyo Station is een drukke route en de bus zit soms zo vol dat je moet wachten op de volgende.

Daarom is het handig om vooraf online een ticket geboekt te hebben, zodat je plekje gereserveerd is.

Je kunt online boeken vanaf 1 maand vóór jouw reis tot 5 minuten ervoor, tegen betaling op hun eigen website.

En je hebt de Shuttlebussen tussen Tokyo Narita Airport en Tokyo Station...

de Shuttlebussen tussen Tokyo Narita Airport en Tokyo Station...

Optie 5: Je kunt de shuttlebussen nemen die iets minder comfort hebben (geen wifi en geen toilet). Bijvoorbeeld de Keisei Bus.

Het is een prima optie als je van vliegveld Narita naar Tokyo Station moet. Een groot voordeel is dat er elke 20 minuten overdag en op verschillende tijdstippen ’s nachts een Shuttle Bus van Keisei vertrekt.

En het is stukken goedkoper. Het kost 1.000 yen (€8) voor een enkele reis, waarbij kinderen onder 12 jaar de helft betalen. De shuttle rijdt van en naar Tokyo Station.

Je kunt maar één stuk bagage meenemen en je kunt geen tickets vooraf kopen. Ik beveel het daarom niet aan tijdens piekmomenten of met grote en meerdere bagage.

Koop in de aankomsthal de kaartjes aan de Keisei ticketbalie tussen 7.00 en 22.00 uur, of na sluitingstijd in de bus. Dat is handig, want de bussen rijden gewoon in de nacht wat betekent dat je die vroege vluchten vanuit Narita kunt halen.

Is Tokyo Station het waard om te bezoeken? En wat is een goed hotel bij Tokyo Station?

nrt airport naar Tokyo Station?

Waar kun je heerlijk slapen in een goed hotel bij Tokyo Station? Binnen 1 km zijn er zo’n 40 hotels vanaf het station. En de prijs begint al bij € 36 per nacht.

De voorkant van het station is behoorlijk historisch en zo ziet het er ook uit. Het stamt uit 1914. De rest is allemaal nieuw.

Het station is centraal in Tokyo en het drukste station in Japan met meer dan 4.000 treinen per dag. Je kunt je onmogelijk vervelen in dit gebouw met winkels, restaurants, hotels en ander vertier.

NaarTokyo.com maakt het reizen van nrt airport naar Tokyo Station makkelijk. Goede reisinformatie om jou te helpen om van het vliegveld in Tokyo te komen. Lees over de beste vervoersopties om je reis van nrt airport naar Tokyo Station voor te bereiden. Hopelijk zo duidelijk mogelijk geschreven zodat jij de beste optie kunt kiezen.

Heb jij een goede tip of een goed verhaal over dit onderwerp?

Een ervaring van Vliegveld naar Tokyo? Deel het op deze site!

[ ? ]

Upload 1-4 Foto's of Afbeeldingen (optioneel)[ ? ]

 

Klik hier om meer afbeeldingen te uploaden (optioneel)

Auteursinformatie (optioneel)

Voer hieronder jouw gegevens in om complimenten als auteur te ontvangen.

(voornaam of volledige naam)

Stad en welk land

Dien jouw bijdrage in

  •  richtlijnen voor inzenden.


(U kunt bekijken en bewerken op de volgende pagina)

Meer opties van Vliegveld naar Tokyo:


Je hebt gelezen over hoe je van NRT Airport naar Tokyo Station gaat. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >