Booking.com Search FlightsImage

Vliegtickets naar Tokyo Japan. Ik vertel je graag waar ik mijn vliegtickets boek

Beleef Tokyo op unieke wijze met een lokale gids! In slechts één dag ontdek je niet alleen jouw must-see locaties, maar ook verborgen schatten die alleen locals kennen. Met een deskundige gids aan je zijde, geniet je van insider tips of een top diner aanbeveling. Verrijk je reis; zie en ervaar meer van Tokyo. Boek nu je privé, op maat gemaakte tour

Het is nooit te laat om vliegtickets naar Tokyo Japan te kopen. Lees hier welke maand je de beste tickets kunt krijgen en hoeveel een retourtje kost. En waar je ze koopt natuurlijk... 

Zo kun jij alleen of met je familie die fantastische trip maken naar de metropool. Maar eerst even... Altijd heb ik me afgevraagd waarom de vliegreis vanaf Schiphol Amsterdam naar Tokyo Narita Airport 11 uur duurt en de terugreis 12 uur. Iemand? Tot dusver ga ik er vanuit dat het met de wind te maken heeft.

...Dan heb ik het over de directe vluchten met KLM hoor. Het comfort om een directe vlucht te hebben weegt niet vaak op tegen een iets goedkopere overstap. Ik boek vaak via KLM.nl en heb Skyscanner er naast om te kijken of die goede deals laat zien. 

Welke maand is het goedkoopst om naar Tokyo te vliegen?

Vliegtickets naar Tokyo Japan KLM-toestel uit het raamJa, hier begint de reis naar Tokyo al

Alles-in-één Gemak: Een vergelijkingsplatform biedt het gemak van het boeken van vliegtickets, hotels, en vervoer van en naar het vliegveld, allemaal op één plek. Dit betekent minder stress bij het plannen en meer tijd om je te verheugen op de ervaringen die je in Tokyo zult beleven.

Hoogseizoen: Logischerwijs gaan de prijzen van Vliegtickets naar Tokyo Japan omhoog als de zomervakantie start. Let maar eens op! Ik misbruik vaak dat we noodzakelijk familiebezoek in Japan moeten doen met mijn gezin.

De kinderen krijgen dan altijd 1 of 2 dagen eerder vrij. We kunnen dan met een goedkope vliegticket mee naar Tokyo. 

Ondanks de hitte en vochtigheid in de zomer (juni tot augustus) is dit het hoogseizoen voor toeristen. In juli worden in Tokyo veel lokale festivals gevierd, wanneer reserveringen ver van tevoren moeten worden geboekt.

Buiten het seizoen: De nieuwjaarsviering is belangrijk in Japan en is van 1 tot 3 januari, wat een drukke reistijd is. De rest van januari, februari, maart en april is het rustiger. Dit is wanneer goedkope vluchten naar Tokyo gemakkelijker te vinden zijn en bezienswaardigheden lang niet zo druk zijn.

Bovendien is de lucht meestal zonnig en is het weer in Tokyo kil maar droog. Er zijn mogelijkheden om tijdens dit seizoen betaalbare vliegtickets naar Tokyo te vinden, met uitzondering van Kerstmis en Nieuwjaar, als je het koude weer aankunt.

De goedkoopste dagen in de week om te vertrekken naar Tokyo zijn de woensdag, donderdag en de zondag. Let wel op dat je ruim 90 dagen voordat je vliegt de tickets hebt gekocht. Soms heb je ook geluk als je de ticket koopt in de periode 30 tot 50 dagen voor vertrek. De zogenaamde prijsdip om het toestel vol te krijgen. 

Goede conclusie is: Vermijd indien mogelijk reizen in de zomer en streef naar de eerste maanden maart of april om de goedkoopste vluchten naar Tokyo te boeken.

Pas op dat in Japan in de maanden september/oktober ook tyfonen kent. Dit zijn stormen om in de gaten te houden, dus het is aan te raden om de weersvoorspelling voor je vlucht in de gaten te houden.

Hoeveel kosten vliegtickets naar Tokyo Japan?

Vliegtickets naar Tokyo Japan uitzicht

De gemiddelde prijs voor een retour vlucht naar Tokyo in Japan is ca. €850. En KLM heeft nog steeds de Wereld Deal Weken en daar zit Tokyo vaak bij. 

Ik vertel veel over mijn directe vluchten met KLM. Sorry, geen spam hoop ik. Ze vliegen tot heden nog iedere dag op gunstige tijden. En dat is ook wat waard. Maar er zijn tal van alternatieven. 

Eerder had ik al genoemd Finnair. Deze maatschappij is gewoon fijn, omdat Helsinki toch op de route ligt naar Tokyo. Ze doen niet onder aan KLM en je bent niet veel extra tijd kwijt. De transfer tijd is maar 1:30 uur. Dat is nog wel te overzien. 

Andere prijzen variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals vooraf boeken, luchtvaartmaatschappij, vertrekluchthavens en tijden. Let altijd wel op, op welke luchthaven je arriveert. 

Je hebt Narita Airport en Je hebt Haneda Airport in Tokyo. Rechtstreekse vluchten van de KLM arriveren allemaal op Narita Airport. 

Auto Huren Tokyo:

Navigeer door Tokyo met een Huurauto voor de Ultieme Vrijheid: Ondanks de efficiëntie van het openbaar vervoer in Tokyo, biedt het huren van een auto daar een unieke set voordelen en gemakken, zoals de kans om zelf te ontdekken en diverse betalingsopties. Het bezitten van een huurauto stelt bezoekers in staat om de ongeziene juweeltjes ver van de stad te onderzoeken. Voor een grondige uiteenzetting, raadpleeg mijn artikel over het huren van auto's in Tokyo.Je hebt gelezen over vliegtickets Tokyo. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Tokyo en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.

Deze pagina's zijn ook interessant


SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF


Zit het weer in Tokyo mee? Als het helder is dan kun je vanaf Skytree Mt. Fuji en de hele stad Tokyo zien. Prachtig! Tickets kopen >